Home Blog Iskoristite 20% popusta na online kupovinu karata

Iskoristite 20% popusta na online kupovinu karata

3105 views

Da se jedno pitanje u mom Inboxu bira za predsjednika pitanja to bi bilo:
„Kako da uštedim za putovanja i na putovanju?“ S novom Visa Gold Croatia Airlines možete ostvariti 20% popusta na online kupovinu karata na Croatia Airlines stranici.

Za sve vas koji ste na svoju adresu dobili ili dobivate novu Visa Gold Croatia Airlines karticu u kuverti je skupa s karticom priložen letak na kojem se nalazi „promo kod“ koji vam omogućuje da ostvarite popust od 20% popusta na online kupovinu karata preko Croatia Airlines stranice. Također, za kupnju na prodajnim mjestima Croatia Airlinesa dobivate i dvostruke Miles&More nagradne milje pa dobivate dvostruke pogodnosti.

Kako koristiti Croatia Airlines promo kod?
Potrebno je u tražilici na početnoj stranici www.croatiaairlines.hr označiti da imate promo kod, a na trećem koraku (3. PLATI) prilikom plaćanja unijeti promo kod HIHOGCQM4QEH u odgovarajuće polje. Popust je primjenjiv na sve putnike u jednoj rezervaciji.

Na koje se letove primjenjuje popust?
Popust se može ostvariti za:
• aviokarte kupljene na web stranici Croatia Airlinesa www.croatiaairlines.com/hr do 2.12.2019.
• letove u razdoblju od 28.8.2019. do 2.9.2020.

Popust je moguće ostvariti za domaće i međunarodne letove koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa (OU), uključujući i letove na kojima je Air Nostrum (YW) prijevoznik u ime Croatia Airlinesa.

Napomene
Popust se odnosi na cijenu aviokarte bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu. Broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promo kod za popust je ograničen. Mogućnost promjena ili povrata novca ovisi o uvjetima tarife koju ste platili. U slučaju kad tarifa dopušta promjene (sa ili bez nadoplate), popust se
neće primjenjivati na novu kartu.