Home Blog Kreativni natječaj – besplatnih tjedan dana smještaja za dvije osobe u Portugalu...

Kreativni natječaj – besplatnih tjedan dana smještaja za dvije osobe u Portugalu ili na Kanarima

32145 views

Ekipa, neću puno dužiti nego ću vam odmah objasniti kako možete osvojiti besplatnih tjedan dana smještaja za dvije osobe u jednoj od Kohola surf kuća u ??Portugalu (Peniche) ili na ??Kanarima (Fuerteventura) po izboru! U ovaj kreativni natječaj u suradnji s Kohola Surf se uključuješ tako da ispuniš što više zadataka koji su navedeni ispod, a svaki od njih ti donosi određeni broj bodova (entrya) i povećava šanse za osvajanje nagrade.

Prije toga postoji još jedan uvjet: ako još nisi, obavezno zaprati Kohola Surf (Instagram i Facebook), Andreu i moj profil na Instagramu i stranicu na Facebooku. Za sudjelovanje u giveawayu možeš ispuniti samo zadatke koje želiš, ali što više ponuđenih akcija ispuniš, imaš to veću šansu za pobjedom. Neki od zadataka vrijede više bodova od drugih, a za pozivanje svakog od svojih prijatelja dobivaš posebne bodove:

**UPDATE – REZULTATI GIVEAWAYA: Sretna dobitnica giveawaya je KARLA GASPARINCIC, a na putovanje sa sobom vodi još jednu osobu po izboru!!! Čestitamo ;)**

? Kristijan Iličić & Kohola Surf Giveaway ?

Giveaway traje od 2.10. do ponoći 20.10., a pobjednik će biti objavljen u srijedu 21.10.

Smještaj se može iskoristiti tijekom 2021. godine za vrijeme proljetnih ili jesenskih surf kampova (točan raspored za 2021. će biti objavljen početkom studenog), a aviokarta i surf škola nisu uključeni u nagradu. Sretno svima!!!