Home Blog Kupili stari školski bus, pretvorili ga u dom i otišli na avanturu...

Kupili stari školski bus, pretvorili ga u dom i otišli na avanturu života

565 views

Kupili su stari školski autobus od 12 metara, preuredili ga u svoj dom, ukrcali psa Rudija i krenuli u avanturu. Odlučili su putovati, a znatiželja ih je odvela na turu od Aljaske do Meksika piše 24sata.hr

Selimi Taibi i njezinom dečku Felixu Starcku dosadio je život u Berlinu pa su odlučili drastično promijeniti svoj život.

Kupili su stari školski autobus, preuredili ga u svoj dom, ukrcali psa Rudija i krenuli u avanturu. Odlučili su putovati, a znatiželja ih je odvela čak na turu od Aljaske do Meksika.

Autobus dugačak skoro 12 metara pronašli su na internetu. Cijena mu je bila prihvatljiva – platili su ga oko 65.000 kuna. Sve u njemu su uredili sami ili uz pomoć svojih prijatelja. Savjete kako što napraviti tražili su i na internetu.

Trebalo im je 12 tjedana da ga kompletno završe. Obojali su ga izvana, a unutrašnjost su uredili toliko lijepo da izgleda kao pravi dom. Imaju sve što im je potrebno za život.

Put od Aljaske do Meksika pretvorio se na kraju u snimanje dokumentarca “Expedition Happiness” koji će u inozemna kina doći 4. svibnja.

Pogledajte u videu kako su preuređivali autobus: