Pravila kreativnog nagradnog natječaja – „ŽIVI VATRENO“

Pravila kreativnog nagradnog natječaja – „ŽIVI VATRENO“

Organizator: TRIP GURU d.o.o., iz Zagreba, Oporovečka 5, OIB: 64653796871

1. Opće odredbe
Ovim dokumentom određuju se pravila i uvjeti sudjelovanja u kreativnom natječaju ŽIVI VATRENO (u nastavku: KREATIVNI NATJEČAJ) koji organizira TRIP GURU d.o.o. (u nastavku: ORGANIZATOR). Svrha kreativnog natječaja je promocija proizvoda i usluga na društvenim mrežama za tvrtke: KMAG d.o.o, UNIQA osiguranje d.d. i PBZ card d.o.o. Kreativni natječaj traje od 24.05.2018. od 20h do 31.05.2018. do 18:00h i objavljen je na Instagram stranici Kristijan Ilicic, (https://www.instagram.com/kristijanilicic).

2. Nagrada
Po završetku kreativnog natječaja odabire se jedan dobitnik koja osvaja ukupan fond nagrada.

FOND NAGRADA:
– 1 x 5.000,00 kn na American Express potrošačkoj kartici
– 2 x karta za Svjetsko nogometno prvenstvo utakmice Hrvatska – Argentina
– 2 x police UNIQA godišnjeg putnog osiguranja s osiguranim iznosom od 10.000€

Nije moguća zamjena nagrada niti isplata u novčanoj protuvrijednosti osvojene nagrade. Svaka osoba može jednom sudjelovati u kreativnom natječaju.

3. Tijek kreativnog natječaja i uvjeti sudjelovanja
U kreativnom natječaju mogu sudjelovati isključivo punoljetne osobe, hrvatski državljani, koji su korisnici Instagrama i koji prihvate pravila ovog kreativnog natječaja.

Da bi sudjelovali u kreativnom natječaju, korisnici moraju ispuniti sljedeće uvjete:

Post na Instagramu:
Osvojite 5.000,00 kn na American express potrošačkoj kartici, DVIJE KARTE za utakmicu Hrvatska-Argentina koja ce se odrzati 21.06.2018. u Nižnji Novgorodu te DVIJE godišnje police UNIQA putnog osiguranja s osiguranim iznosom do 10.000 eura!
SVE ŠTO TREBAŠ JE:
•napisati u komentaru ispod zašto baš ti zaslužuješ ovaj vatreni paket
•pratiti @kristijanilicic
•lajkati ovu objavu na mome profilu
•tagirati osobu koju ćeš povesti sa sobom u Rusiju

PS. Ako želiš povećati šanse za dobitak kreiraj instastory te tagiraj moj profil!

Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj. Autoru takvog sadržaja onemogućit će se daljnje sudjelovanje u kreativnom natječaju. Također, ako postoji osnovana sumnja da korisnik koristi tuđi materijal, organizator ima pravo onemogućiti mu sudjelovanje u kreativnom natječaju. Svaki sudionik kreativnog natječaja svojim sudjelovanjem prenosi na organizatora prava korištenja sadržaja bez vremenskog ili teritorijalnog ograničenja. Korištenje obuhvaća prava objave, kopiranja, prilagodbe i distribucije objavljenog sadržaja u promotivnu svrhu po nahođenju organizatora. Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima kreativnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u kreativnom natječaju. U kreativnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposleni u tvrtki organizatora, zaposleni u tvrtkama koje na bilo koji način sudjeluju u izvedbi nagradnog natječaja ili su na bilo koji način povezani s poslovanjem organizatora, kao ni članovi njihove uže obitelji.

4. Odabir, objava i obavještavanje nagrađenih
Pobjednike će odabrati stručni žiri u ime Organizatora. U obzir dolaze svi sudionici koji nisu zadnjih šest mjeseci osvojili nagradu tvrtke TRIP GURU d.o.o. i koji su ispunili uvjete nagradnog natječaja.
Organizator kreativnog natječaja će objaviti pobjednike u komentaru ispod objave o natječaju ili na instastoryu od Kristijan Ilicic do najkasnije 2.06.2018. Dobitnici su dužni do 3.06.2018. poslati svoje osobne podatke organizatoru putem inboxa na Facebook stranici Kristijana Iličića ili putem inboxa na instagram stranici Kristijan Ilicic: ime i prezime, adresu i mjesto prebivališta, broj mobitela, datum rođenja. U slučaju da dobitnik organizatoru ne dostavi osobne podatke u zadanom roku, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada se neće naknadno dostaviti. U slučaju da poslani osobni podaci dobitnika nisu potpuni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

5. Preuzimanje nagrade
Dobitnik će nakon dostavljenih podataka dobiti informacije o načinu preuzimanja nagrade.

6. Sigurnost podataka
Sudionici nagradnog natječaja ovlašćuju organizatora da, do opoziva sudionika, obrađuje osobne podatke sudionika natječaja, u svrhu obavještavanja o kreativnom natječaju i u marketinške svrhe organizatora kreativnog natječaja. Organizator se obvezuje da osobne podatke neće slati trećim osobama, osim ako je to potrebno radi provođenja kreativnog natječaja.

7. Odgovornost
Organizator ne preuzima odgovornost za:
– bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta kreativnog natječaja od strane sudionika u kreativnom natječaju ili trećih osoba,
– neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u kreativnom natječaju,
– (ne)funkcioniranje društvene mreže Facebook i Instagram te posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja,
– (ne)točnost podataka koje pošalju sudionici u kreativnom natječaju.
Organizator se obvezuje da će podatke obraditi i čuvati u skladu s važećim propisima i zakonima.

8. Završne odredbe
Sudionici kreativnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u kreativnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u kreativnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja). U svrhu obavještavanja u tijeku natječaja, sudionik natječaja dopušta upotrebu različitih komunikacijskih kanala, kao što su npr. telefon, pošta, elektronička pošta, obavijesti na Facebook profilu, instagram itd. Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu. Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u kreativnom natječaju. O svim promjenama i novostima organizator će sudionike obavijestiti putem Facebook stranice Kristijan Iličić ili putem instagram stranice Kristijan Iicic. Kreativni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

9. Tvrtka Facebook Inc. ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana sa natječajem.

 

Dobitnik natječaja je Laura Crnko