Home Travel Videos Sejšeli – Raj na zemlji

Sejšeli – Raj na zemlji

3911 views

Pravi raj na zemlji kojeg morate posjetiti! Mnogi će se složiti da su Sejšeli ne samo bolja već i jeftinija varijanta Maldiva, u video možete pogledati zašto.

Sejšeli se sastoje od sveukupno 115 otočića koraljnog i granitnog podrijetla od čega su samo 33 naseljena. Sveukupno imaju nešto malo manje od 100.000 stanovnika i 177. su država po veličini. Jedan od najsmješnijih jezika koje smo ikada čuli svakako je “sejšelski kreolski” kojeg priča domicilno stanovništvo, ali službeni jezik kojim se svi koriste je engleski.

Glavni otoci koje smo posjetili i koje možete vidjeti u videu su La Digue i Praslin te glavni grad Mahe. Samo slijetanje na Sejšele urezati će vam se u sjećanje obzirom da se pista za slijetanje nalazi usred oceana! Tirkizne boje oceana, mistični planinski lanci i savršena priroda ostavit će vas bez teksta. Najveća prednost Sejšela su skrivene plaže koje su među najljepšima na svijetu, a često će se dogoditi da baš vi budete privilegirani te provedete na njoj cijeli dan sami ili sa tek nekoliko turista.

Najveća čar Sejšela je to što nisu prenapučeni i što zaista imate što za vidjeti. Osim savršenih plaža, možete biciklirati po otocima, posjetiti plantaže kokosa, pamuka, duhana te ostalih aktivnosti koje nećete požaliti. Ovdje će vam zalasci sunca biti najljepši u životu jer čari tirkiza i crvenila izgledaju nestvarno i bajkovito. Video govori sam za sebe.