Home Blog Wiener putno osiguranje – moja sigurnosna mreža

Wiener putno osiguranje – moja sigurnosna mreža

7000 views

Avantura je kad skočiš u nepoznato i ne znaš što će te dočekati ispod. Meko tlo ili oštra litica. Takva su moja putovanja. Nekada bez plana, još češće s odstupanjima od plana, sa stranputicama koje, međutim, vode u nova otkrića. Sa svim nesigurnostima koje sa sobom nosi, avantura se isplati. No lakše je skočiti u nepoznato kad imaš sigurnosnu mrežu. Od danas je moja sigurnosna mreža Wiener putno osiguranje čiji sam postao ponosni ambasador.

Već danas zajedno krećemo u Afriku, neutabanim stazama Zambije, zbog čega je važno znati da imam oslonac i pomoć u nesigurnim trenucima. Iskustvo mi je pokazalo da su sitne nezgode i nenadani događaji sastavni dio života „na cesti“. Nemoguće ih je izbjeći. Osiguranje je, međutim, poput putokaza koji govori gdje trebam i mogu uputiti svoj pogled, svoju pažnju, krenuti naprijed u ljepote svijeta, dok se za prepreke na putu brine moja sigurnosna mreža. Izgubljena prtljaga, otkazani letovi, sitne ozljede više ne stvaraju zastoj i brigu, putno osiguranje je sigurnosni ključ koji olakšava korak u nepoznato. Pa, krenimo!

“Wiener osiguranje Vienna Insurance Group d.d. dio je vodeće osigurateljne grupe u Srednjoj i Istočnoj Europi – Vienna Insurance Group. Gotovo dva stoljeća iskustva, zajedno s fokusom na našu ključnu djelatnost – osiguranje, čine čvrst i siguran oslonac za više od 20 milijuna klijenata. Wiener je prisutno na hrvataskom tržištu od 1999. godine, a sve što se nalazi u opusu njihovih usluga možete saznati na linku.